Kaaswinkel de waag VENLO

De waag de oudste kaaswinkel van Venlo, opgericht in 1985 en sinds 2006 in handen van Frans en Thea van Lin. Al meer dan 35 jaar weten de binnen en buitenlandse klanten ons te vinden en kunnen hun ogen en smaak te kost geven aan het grote assortiment binnen en buitenlandse kazen. Het is een genot en plezier om iedere keer weer een nieuwe kaas aan ons assortiment toe te voegen, want smaak is bij ons een beleving. Wij hebben een goede kwaliteit Noord Hollandse kazen zowel in jong als oud, Ambachtelijke boerenkazen in diverse smaken en tevens magere kazen, het assortiment buitenlandse kaas is ruim aanwezig.

Kwaliteit en gastvriendelijkheid staat voorop.

Panningen waarom ook niet?

Met 1 kaaswinkel in Venlo, en 1 in Panningen is het nog steeds een uitdaging en kunnen we met recht zeggen kaasspeciaalzaak. Een beslissing waar wij geen spijt hebben. Panningen heeft een grote verscheidenheid aan winkels die in de grote omtrek bekend is. Als je eenmaal goed gesetteld bent weten ze je wel te vinden. Zoals iedere ondernemer  moeten wij innoveren zowel in winkel, bijscholing en  kaassoorten. Daarom veranderd er op de tijd de samenstelling  ( soorten) van  kaas. De basis van kaas blijft.

Goudse, Noord Hollandse Cono, Boerenkazen en vooral de buitenlandse kazen , bunkerkaas  en proosdij kaas zijn het hele jaar goed vertegenwoordigd ongeveer 130 soorten.

Er komen steeds meer mensen met allergieën die bij ons terecht kunnen als het gaat om lactose vrije kaas , geitenkaas en zoutarme kaas. Je merkt dat Nederland aan  het veranderen is. Vroeger had je gewoon 3 soorten jong , belegen en oud, en moet je nu eens kijken.

Ook kunt u terecht bij ons diverse noten en wijn.

Nederland is terecht een kaasland daar moeten wij trots op zijn. Passie voor kaas die willen wij graag met onze klanten delen.

Ik kan terecht zeggen: ” ik voel mij thuis in Panningen”.

Een impressie

Kaaswinkel de Waag
Frans van Lin
Lomstraat 52
5911 GP Venlo
077-3544742

Kaaswinkel de Waag
Thea van Lin
Pastoor Huijbenplein 25
5981 BH Panningen
077-3079270