Overige kaassoorten.

In de categorie ‘overige’ kaassoorten vind je bij Kaaswinkel de Waag diverse kazen die niet thuis horen in de andere categorieën, maar die je beslist niet mag missen. Deze bijzondere kaassoorten hebben stuk voor stuk een unieke en vooral lekkere smaak. Ga je kaas kopen voor jezelf of wil je iemand verrassen met een speciaal kaasgeschenk? Vergeet dan ons sluitstuk van de Hollandse kaas soorten niet en neem een kijkje bij onze overige kaassoorten. In de categorie overige kaassoorten vind je bijvoorbeeld Friese nagelkaas jong en oud, een lekkere kaas die wordt gemaakt met toevoeging van kruidnagel en komijn. Of wat dacht je van onze heerlijke Rookkaas. Je herkent de kaas aan zijn bruine korst. En wie houdt van zoete gatenkaas, smaakvolle Maasdammer vind je tevens in de categorie overige kaassoorten.

Wij leveren als sluitstuk van de aangeboden reeks Hollandse kaas enkele kaassoorten die beslist de moeite waard zijn. Al deze kaassoorten hebben een heerlijke en vooral bijzondere smaak!

Rookkaas

Een echt, typisch Nederlands product: rookkaas. Met zout gesmolten kaas wordt in worstvormen gerookt, zodat er een heerlijk aroma aan komt. Lekker op brood, maar ook in blokjes in warme gerechten, als vervanging van vlees of zomaar.